Zaai een plant van hier

  • 7 oktober 2019

Natuurpunt organiseert jaarlijks een bomen- en struikenverkoop. Plantgoed met het label 'Plant van Hier' is gegarandeerd afkomstig van zaad geoogst in eigen streek. De planten zijn milieuvriendelijk geproduceerd en hebben genetisch materiaal dat belangrijk is voor de lokale biodiversiteit.

Bestellen

Vul de bestelbon in op www.natuurpuntlimburg.be. Ieder gezin kan één gratis plant bestellen. Vul de bestelbon in voor 1 november.

Afhalen

Haal je bestelling af op zaterdag 16 november:

  • Compostpunt in Meeuwen (Kapelanijstraat)
  • Molenweg, Diepestraat z/n in Opglabbeek

Wil jij daarnaast meer weten over de positieve eigenschappen van bomen in functie van klimaat, gezondheid, natuur en economie? Ben jij benieuwd welke boom je best kiest voor jouw tuin, hoe je een boom moet planten en onderhouden en hoe je een boomspiegel inricht? Kom er alles over te weten tijdens de gratis infoavond “Klimaatboom zoekt tuin” op donderdag 7 november om 19.30 uur in ’t Heem, Kloosterstraat 5 in Meeuwen.

Na deelname aan de infoavond ontvang je een kortingsbon ter waarde van 20 euro. Met deze bon krijg je korting bij de aankoop van een klimaatboom bij een deelnemende handelaar.

Schrijf in voor de infoavond via www.centrumduurzaamgroen.be/vormingamber.