Word jij deskundige omgevingsvergunningen in Oudsbergen?

Gepubliceerd opdinsdag 12 jan 2021 om 15:53
Start jij het nieuwe jaar met de job van je dromen? Jaag je dromen na en solliciteer voor een van onze vacatures!

Heb jij (minstens) een bachelordiploma in een richting gerelateerd aan thema’s zoals ruimtelijke ordening, architectuur, bouwkunde of landmeetkunde? Ben je een krak in het ontcijferen van complexe, stedenbouwkundige dossiers? En weet je dat allemaal ook nog eens uit te leggen in ‘gewonemensentaal’? Dan zoeken wij jou binnen onze dienst Vergunningen!

Solliciteer t.e.m. 5 februari 2021

Wie ben je?

  • Je weet complexe dossiers en problemen grondig te analyseren en te herformuleren naar hanteerbare vragen en doelstellingen. Je neemt initiatief en zoekt steeds naar alternatieve oplossingen voor problemen.
  • Je hebt zin voor nuance en argumentatie vanuit verschillende invalshoeken bij het beoordelen van een dossier. Je weet ook anderen te overtuigen en adequaat om te gaan met feedback.
  • Je hebt (minstens) een bachelordiploma gerelateerd aan de inhoud van de functie, bij voorkeur in de richting van ruimtelijke ordening, architectuur, bouwkunde, landmeetkunde, aanverwante of daarmee gelijkgestelde richtingen.
  • Affiniteit of werkervaring met de bestaande reglementeringen inzake ruimtelijke ordening is een troef, maar geen vereiste. De zin en vaardigheid om die materie zo snel mogelijk onder de knie te krijgen, zijn wel vereisten.

Wat bieden we?

  • Een voltijds contract (38 uren/week) voor bepaalde duur (2 jaar).
  • Een functie op niveau B1-B3.
  • Maaltijdcheques, fietsvergoeding, 35 betaalde vakantiedagen, 14 feestdagen, een hospitalisatieverzekering en opleidingsmogelijkheden.
  • Een job binnen een geëngageerd en divers team dat werkt rond het vergunningen- en handhavingsbeleid van beleidsdomeinen zoals wonen, milieu, GIS en handhaving.

Vervolledig jij binnenkort onze jonge, groene en bruisende gemeente? Solliciteer dan snel via www.oudsbergen.be/vacatures

Benieuwd naar andere vacatures?

Oudsbergen blijft groeien, ook in 2021. We zetten geregeld nieuwe vacatures online. De functies die momenteel openstaan, zijn:

Geïnteresseerd of ken je iemand die interesse heeft? Lees meer op www.oudsbergen.be/vacatures