The Beatles... Na The Beatles

Winterland '76

Koop Tickets
  • vr22 april 2022om20:15

De messcherpe rebellie van John Lennon, de ongeremde muzikale experimenteerzucht van Paul McCartney, de spiritualiteit van George Harrison, het laconieke charisma van Ringo Starr: de grote kracht van de Beatles lag in de unieke combinatie van hun karakters en talenten. 

Na het uiteenvallen van de Beatles gingen John, Paul, George en Ringo elk hun eigen weg, met vele hoogtepunten en een enkel dieptepunt tot gevolg.

Winterland ‘76 kiest nu voor een eigenzinnige interpretatie van dit muzikale erfgoed, de 10 jaar tussen het uiteenvallen van de Beatles in 1970 en de schokkende moord op John Lennon in 1980. Winterland ‘76 is op zoek gegaan naar de verborgen parels en de vergeten diamanten in dit rijke repertoire van de vier Beatles ná de Beatles en steekt daarnaast hun bekendere songs in een nieuw jasje.

Denk hierbij aan eigenzinnige versies van Lennons ‘Jealous Guy’ of ‘Maybe I’m Amazed’ van Paul McCartney, maar ook aan het onstuimige ‘Dark Horse’ van George Harrison of ‘I’m The Greatest’ van de onverbeterlijke Ringo Starr.

Met: Gianni Marzo, Piet De Pessemier, Dimitri Vossen, Maarten Moesen, Hans De Prins, Alban Sarens, Sam Joris

Locatie

den ichter
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • kassa 14
  • vvk 12

Reserveer