De vrijetijdsbrochure is er!

Gepubliceerd opwoensdag 24 aug 2022 om 18:00
De komende dagen valt de brochure bij jou in de bus. Je vindt er een overzicht van het Oudsbergse vrijetijdsaanbod. Op zoek naar een nieuwe hobby, een nieuwe club of toffe activiteiten voor tijdens de vakanties? De brochure biedt je vast en zeker inspiratie.

Ontdek het gemeentelijk activiteiten- en podiumaanbod én de 280 erkende verenigingen. Gebruik de inhoudstabel als je op zoek bent naar een specifieke activiteit of vereniging. Of blader door de sport-, bib- en culturele activiteiten. Reserveer snel jouw favoriete activiteit om zeker te zijn van een plaatsje.

Ons aanbod vind je ook online:

  • Activiteiten? www.oudsbergen.be/activiteiten, de gemeentelijke infokrant en het infomagazine, Facebookpagina ‘UiT in Oudsbergen’, de Oudsbergen-app
  • Vereniging? www.oudsbergen.be/verenigingen Alle verenigingen houden de info in de databank zelf steeds up-to-date.
  • Voorstelling, vorming, workshop of lezing? In de podiumbrochure stellen we ons cultuuraanbod aan je voor. De brochure vind je in onze gemeentelijke gebouwen en op www.oudsbergen.be/podium  

Hoewel de brochure met grote zorg is samengesteld, slopen er toch een paar foutjes in de gegevens. Deze willen we graag rechtzetten.

  • Enkele verenigingen zetten hun werking intussen stop: kegelclub en petanqueclub ’t Zeelke, seniorenkoor St. Gertrudis, Uis Clubke, volleybalclub Lovoc Louwel.
  • KLJ Meisjes Wijshagen heeft een nieuwe leiding. Hun juiste contactgegevens vind je terug in de online verenigingengids.
  • Het atelier ‘botanisch terrarium’ wordt door Studio Eclectic gegeven, niet Marleen Herpelinck, en kost 45 euro in plaats van 20 euro.
  • De lezing van Kenan Akyil – ‘Baardman: op zoek naar mijn geschiedenis’ – werd geannuleerd.