Infosessie Commanderij via YouTube

Gepubliceerd opvrijdag 4 sep 2020 om 11:06
Wist je dat je de infosessie over de Commanderij van Gruitrode via het YouTubekanaal van de gemeente kan volgen?

Op dinsdagavond 8 september om 19.30 uur worden de ambitieuze renovatieplannen van de commanderijsite voorgesteld.

Surf naar het YouTubekanaal van Oudsbergen om mee te luisteren of de infosessie later te herbeluisteren.

Heb je vragen tijdens of na de sessie?

  • Onder de YouTubevideo kan je tijdens en na de presentaties vragen of opmerkingen achterlaten (mits je aangemeld bent met je Google-account). De vragen worden na de infosessie beantwoord op het participatieplatform.
  • Op het platform kan je ook steeds je vragen of ideeën insturen.
  • Pen je ze liever neer? Noteer je vragen en ideeën op het invulstrookje dat aan de infokrant van eind augustus toegevoegd werd. Deponeer nadien het strookje in de brievenbus van het gemeentehuis in Meeuwen of Opglabbeek of in de brievenbus van Cultuurpunt.

Wil je nadien mee nadenken over de toekomst van de Commanderij tijdens de denksessies? Noteer deze data alvast in je agenda:

  • Denksessie: maandag 21, dinsdag 22, donderdag 24 september om 19.30 uur. De inschrijvingen van de denksessies worden verdeeld over de drie data, op basis van de rol die je wilt opnemen (inwoner, vereniging...) en de data waarop je beschikbaar bent. Je neemt dus deel aan één van de drie sessies.
  • Terugkoppelingssessie: dinsdag 6 oktober om 19.30 uur.

Schrijf je in voor de sessies op www.oudsburgers.be/commanderij-gruitrode. Meer praktische informatie ontvang je nadien via mail.