KLJ Jongens Wijshagen

Onze kleine maar bruisende jeugdvereniging verwelkomt kinderen vanaf 6 jaar om samen met onze enthousiaste leiding deel te nemen aan een hele reeks spannende activiteiten. Van knutselen en sporten tot spelletjes en uitdagende opdrachten, er is altijd iets leuks te beleven. 

Elke 2 weken organiseren we voor de leden supertoffe activiteiten. Voor de +12 leden op zaterdag van 20u – 22u. Voor de -12 leden op zondag van 14u – 16u.

En natuurlijk is dat niet alles! Twee keer per jaar gaan we op kamp. Het eerste kamp is een gezellig weekend waarin we onderdak vinden in comfortabele gebouwen. Hier kunnen we ons uitleven met spelletjes en leuke teamactiviteiten. Het tweede kamp is een week waarin we onze tenten opzetten, omringd door de prachtige natuur. Hier leren we belangrijke vaardigheden, ontdekken we nieuwe vriendschappen en genieten we van de vrijheid die de natuur ons biedt.

Ben je klaar om deel uit te maken van ons geweldige jeugdavontuur? Sluit je aan bij onze jeugdvereniging en ontdek een wereld vol vriendschap, plezier en onbegrensde mogelijkheden. De leiding is alvast klaar om samen met jou onvergetelijke herinneringen te creëren.

Contact

Adres
Martinlaan 13 , 3670 Oudsbergen
Tel.
GSM

Hoofdleiding

Daan Evens
Adres
Wijshagerkiezel 79 / A , 3670 Oudsbergen
GSM

Hoofdleiding

Ricardo Ieroianni
Adres
Kastanjestraat 12 , 3670 Oudsbergen
GSM

Secretaris

Neel Corstjens
Adres
Muizendijkstraat 93 / A000 , 3960 Bree
GSM

Downloads