KANDO Oudsbergen

KANDO onze nieuwe naam. 

Meermaals per jaar zorgen wij voor een gezellig samenzijn, dat kan van alles zijn, er worden uitstappen en feestjes georganiseerd. Bij onze regelmatige uitstappen horen museum en bedrijfsbezoeken, uitstappen naar dierentuin, dierenboerderij enz... ook een gezamenlijk ijsje, pannenkoek of stuk vlaai eten hoort erbij. Zo is er ook ons vast Kerst- en Paasfeest.

Een gezellige babbel, kaarten, kienen en veel lachen, gewoon samenzijn is onze troef, ook bieden wij ondersteuning bij aanvraag van tegemoetkomingen waar u soms recht op heeft enz....
Vervoer mag geen belet zijn, indien nodig worden jullie gratis opgehaald om deel te nemen aan onze evenementen. De kosten van onze evenementen worden het meest gedragen door onze vereniging zodat er voor jullie maar een kleine symbolische bijdrage overschiet.
 
Ben je ge├»nteresseerd en zou je graag bijkomende informatie willen hebben over onze vereniging, maar ook over Kando Limburg of Kando nationaal (en wat wij allemaal te bieden hebben), aarzel dan niet om ons even te contacteren (zie contactgegevens verderop). 
 
Guy Dolmans (voorzitter) - 0479/33.06.92 - g.dolmans22@gmail.com
Monique Dolmans (secretaris) - 0497/89.13.37 - monique.dolmans@hotmail.com
Linda Engelen (penningmeester) - 0479/62.79.62 - engelenlinda9@gmail.com
 
Bedankt voor de interesse.

Sociale media

Contact

Adres
Reigerstraat 35 , 3670 Oudsbergen
Tel.
Website

Voorzitter

Guy Dolmans
Adres
Reigerstraat 35 , 3670 OUDSBERGEN - Gruitrode
GSM

Secretaris

Monique Dolmans
Adres
slichtenveld 4 , 3640 Kinrooi - Molenbeersel
GSM