ZVC Tigers Opglabbeek

Welkom bij ZVC Tigers Opglabbeek, ook wel bekend als "De Tigers". dé zaalvoetbalploeg waar plezier en ontspanning centraal staan!

Het idee om een voetbalploeg op te richten sluimerde al geruime tijd binnen onze vriendengroep, maar het bleef telkens bij een idee. Totdat in de late zomer van 2023 het plan serieus werd uitgewerkt met een focus op vriendschap, sportiviteit en gezelligheid, ongeacht het vaardigheidsniveau van elke speler. Uiteindelijk trapten we op 30 november 2023 de eerste wedstrijd van ZVC Tigers Opglabbeek af.

Onze missie is eenvoudig: samen genieten van een leuke wedstrijd en uiteraard van een ontspannende derde helft. Bij ons draait het niet alleen om het behalen van overwinningen, maar ook om het delen van lachende gezichten, het vieren van successen en het steunen van elkaar in uitdagende, soms zelfs moeilijke momenten. 

Onze speelavonden zijn meer dan alleen sportevenementen; het zijn kansen om te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Na elke wedstrijd creëren we ruimte voor gezelligheid en samenzijn, want de vriendschap die we buiten het veld opbouwen, versterkt de banden die we tijdens het spel smeden.

Bij ZVC Tigers Opglabbeek draait het om meer dan alleen het spel; het gaat om het bouwen van blijvende herinneringen en het vieren van onze gedeelde liefde voor voetbal.

Zien we jou terug bij onze volgende wedstrijd? 

Contact

Adres
Boekweitstraat 75 , 3660 Opglabbeek
GSM

Voorzitter

Luka Vliegen
Adres
Boekweitstraat 75 , 3660 Opglabbeek