Ferm Opglabbeek

Ferm is een warm, open vrouwennetwerk. We dragen actief bij aan een betere kwaliteit van het leven van alle vrouwen. We geven ruimte aan creativiteit en initiatief. Met veelzijdige activiteiten op je lijf geschreven. Of je grenzen verleggend.

We prikkelen ontmoeting en ontwikkeling en verbinden vrouwen. Kom eens proeven, experimenteren, ontmoeten, ontdekken. Je bent Ferm welkom Als onthaallid betaal je gedurende het eerste jaar slechts € 25,00 lidgeld (op voorwaarde dat je nog nooit eerder lid was van een afdeling). Dan ben je ook meteen verzekerd tijdens onze activiteiten.

Ons aanbod biedt ieder jaar een waaier aan verschillende activiteiten. Voor de sportievelingen is er op maandagavond "Beter Bewegen", dinsdagavond 'Yoga" en zijn er regelmatig wandelingen en ritjes met de fiets. Steeds onder begeleiding. Er worden creatieve workshops gegeven en onze kooklessen zijn al jaren een groot succes. Volg ons op Facebook voor de laatste berichtgeving over ons doen en laten. Zin in meer? Aarzel dan niet ons te contacteren. Je bent Ferm welkom!

Sociale media

Contact

Adres
Molenweg 58 , 3660 OUDSBERGEN
Tel.

Downloads