Dansschool Jedagro

Jedagro vzw staat voor urban dansstijlen, maar ook voor het ontwikkelen van talent, het invullen van de passie en ambitie van veel dansers, een super gezellige sfeer, discipline en natuurlijk veel plezier in dans en bewegen.

Onze dansschool wordt gekenmerkt door een gemotiveerd en zeer divers gepassioneerd lesgeversteam. Mensen die hun grote passie ook weten over te brengen bij de dansers. Verschillende lesgevers kon je al spotten in bekende tv-programma's, musicals...

Jong en oud(er) krijgen de mogelijkheid om te dansen in onze school. Er is voor iedereen een aanbod, rekening houdend met het niveau en de leeftijd van elke danser.

Naast het uitgebreid aanbod aan URBAN LESSEN, staan er ook een beperkt aantal lessen MODERN op onze planning. Al onze lessen zullen onze dansers eerst en vooral voorzien van een stevig onderbouwde danstechniek.

Extra gemotiveerde en getalenteerde dansers vanaf 6 jaar bieden wij een platform om net iets vaker op een podium te staan en blijven we prikkelen in hun dansontwikkeling door hen op te nemen in een advanced team of wedstrijdteam. Deze teams worden begeleid door grote namen uit de danswereld. Onze wedstrijdteams zijn erg actief in het wedstrijdgebeuren in Belgiƫ en Nederland.

Om de onderlinge banden te versterken, zijn wij ook steeds te vinden voor een weekendje teambuilding of een andere leuke activiteit. Naast ons vast lesrooster organiseren wij regelmatig workshops in onze school.

Sociale media:

Adres

Oeverstraat 1 bus 1.01 , 3500 HASSELT
Tel.
0474221877
geerskim@yahoo.com
Website
www.jedagro.be

Voorzitter

Kim Geers

Oeverstraat 1 1.01 , 3500 HASSELT
GSM
0474 22 18 77
geerskim@yahoo.com

Secretaris

Mirte Schrooten