Dansstudio Crescendo

 

De DANSSTUDIO speelt in op de noden van de danswereld van vandaag: een leuk, uitdagend en gevarieerd lesaanbod voor onze amateurdansers, maar ook gerichte doorstroommogelijkheden naar het professionele danscircuit door te werken met gediplomeerde dansdocenten, samenwerkingen met gastdocenten uit het professionele werkveld en talrijke workshops aan te bieden.

Daarnaast begeleiden we onze extra gemotiveerde en getalenteerde dansers om het uiterste uit zichzelf te halen door te werken met wedstrijdgroepen (na auditie) en solobegeleiding te geven. We hebben dan ondertussen ook een ruime doorstroom van leerlingen naar onder meer de Koninklijke Balletschool Antwerpen, De! Kunsthumaniora Antwerpen, Fontys dansacademie Tilburg en Studio 100.

Onze leerlingen kunnen jaarlijks deelnemen aan dansvoorstellingenwedstrijdentoonmomenten en balletexamens (Royal Academy of Dance) en worden zo gestimuleerd in hun dansontwikkeling. Onze wedstrijdteams staan gedurende het schooljaar verschillende keren op het podium tijdens wedstrijden en (gast)optredens.

Naast onze eigen producties worden we ook regelmatig gevraagd om deel uit te maken van grote producties zoals voor 2021-2022 de musical ‘Joseph’ (Samaritan Musical Productions). In 2023 werden we gevraagd om voor Koningin Mathilde op te treden in het paleis!

Onze CIRCUSSTUDIO biedt circus op verschillende niveau’s, vanaf 7 jaar. Daarnaast bieden we ook lessen éénwieleren aan.

Onze PILATES- & YOGASTUDIO staat in voor kwalitatieve bewegingslessen gegeven door gediplomeerde docenten.

Sociale media

Contact

Adres
't Hasseltkiezel 19 , 3960 Bree
Tel.
GSM
Website

Voorzitter

Elfi Van Bergen
Adres
't Hasseltkiezel 19 , 3960 Bree
GSM

Secretaris

Ine Jansen
Adres
Nieuwstraat 15 , 3990 Peer
GSM