KSA Meeuwen

KSA Meeuwen is DE jeugdvereniging voor jongens vanaf het eerste studiejaar. We zijn een vereniging met een rijke geschiedenis, we bestaan immers al meer dan 80 jaar! KSA Meeuwen is enorm gedreven, met een huidige leidingsgroep van 20 jonge en gemotiveerde kerels! Naast huidige leiding, is er ook nog onze oud-leiding en VZW die altijd klaar staan om ons uit de nood te helpen.

Het hoofddoel is de ideale vereniging te blijven voor alle jongens in Meeuwen. We zetten ons hier dan ook voor de volle honderd procent voor in. Dit zowel op onze activiteiten, kampen, uitstappen als achter de schermen. Het werkjaar van KSA Meeuwen loopt gelijk met het schooljaar, we starten dus ieder jaar in september met een nieuw werkjaar. Ook tijdens de zomervakantie kent KSA Meeuwen geen rust. Dan hebben we ons spetterend groot kamp. Behalve het groot kamp in de zomervakantie is er ook een klein kamp (5 dagen) in de paasvakantie.

Wil je eens proeven van onze vereniging? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op een van onze activiteiten. Voor jongens van 6 tot 14 jaar hebben we iedere 2 weken een activiteit op zondagnamiddag van 14u00 tot 17u00. Vanaf het derde middelbaar gaan de activiteiten door op zaterdagavond van 19u30 tot 22u00. Onze activiteitenkalender vind je op onze website :" www.ksameeuwen.be". Met de startdagen in september verwachten we uiteraard de voltallige mannelijke jeugd van Meeuwen!

Vriendelijke groeten, De leiding

Voor vragen/opmerkingen kan u ons altijd mailen op volgend e-mailadres : ksa_meeuwen@hotmail.com

Of u kan steeds terecht bij de hoofdleiding:

- Tuur Palmers: +32491646978 

- Tijl Janssen: +32476 66 68 16

Contact

Adres
Kerkhofstraat 20A , 3670 OUDSBERGEN
GSM
Website

Hoofdleider

Tijl Janssen
Adres
Anjerstraat 23 , 3670 Oudsbergen
GSM

Hoofdleider

Tuur Palmers
Adres
Beemdstraat 38 , 3670 Oudsbergen
GSM

Hoofdleider in spe

Jarne Booms
Adres
Klein gestel 5 , 3670 Oudsbergen
GSM

Downloads