Vanaf woensdag 17 februari opnieuw éénrichtingsverkeer aan Industrieweg-Noord

Gepubliceerd opdinsdag 16 feb 2021 om 17:21
Vanaf aanstaande woensdag 17 februari geldt opnieuw tijdelijk éénrichtingsverkeer op de Industrieweg-Noord vanaf de bocht aan Mathieu Gijbels tot aan het kruispunt met de Nijverheidslaan.

De aannemer APK voert de nodige werken uit aan de nutsleidingen. Om dit mogelijk te maken kan gemotoriseerd verkeer tot woensdag 17 maart slechts in één richting de werfzone passeren. 

Omrijden via de Nijverheidslaan tot midden maart

Het bedrijventerrein blijft wel volledig toegankelijk. Kom je vanaf de Weg naar Zwartberg, neem dan jouw gebruikelijke route. De Industrieweg-Noord is in de richting van Bewel gewoon bereikbaar.

Er geldt éénrichting vanaf de bocht aan Mathieu Gijbels tot aan de Nijverheidslaan. Vanaf de Weg naar Meeuwen kan je via de Industrieweg-Noord wel nog in de andere richting rijden tot aan het kruispunt met de Nijverheidslaan. Vervolgens rij je even om via de Nijverheidslaan om je bestemming verderop het bedrijventerrein te bereiken.

De Lijn

De bussen van De Lijn blijven hun gewone routes rijden. De Lijn voorziet tijdelijk een bushalte aan de andere kant van de weg, waar niet wordt gewerkt.