Nieuwe datum | Van Peel tot Evenaar

Michael van Peel

Koop tickets
  • di22 juni 2021om20:15

Een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilisofie en tegelwijsheden.

Stand-up comedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara en langs de kronkelpaden in zijn hoofd.

Een low-tech reisverhaal over de 10.000km tussen Antwerpen en Dakar met een 20 jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en zompige modderpistes in de brousse van Senegal.

Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de plezantste.

----

Lieve toeschouwers!

Dat het bewogen tijden zijn voor de theatersector, hoef ik jullie niet uit te leggen. Normaal gezien zou ik in den Ichter in Oudsbergen een nieuw reisverhaal "Nordkapp Stories" komen spelen, maar de gebeurtenissen van de voorbije maanden hebben een zware hypotheek gelegd op die nieuwe voorstelling. Daarom heb ik besloten om de try-outs en de nieuwe show te vervangen door een reprise van "Van Peel tot Evenaar", mijn vorige reisverhaal over een trip met de Vespa van Antwerpen naar Dakar. Bereid u voor op een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden.

Het is een zot jaar geweest, maar dit gaat gebeuren! 

Warme dank voor jullie vertrouwen. Ik heb er zin in om jullie te zien!

Met vrolijke groeten,

Michael 

Locatie

den Ichter
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • abo 12
  • kassa 16
  • vvk 14

Reserveer