Word begeleid(st)er kinderopvang, deskundige HRM/preventie of deskundige payroll

Gepubliceerd opwoensdag 6 jan 2021 om 08:56
Start jij het nieuwe jaar met de job van je dromen? Jaag je dromen na en solliciteer voor een van onze vacatures!

www.oudsbergen.be/vacatures

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Solliciteer tot en met 11 januari

Zorg jij er steeds voor dat kinderen zich bij jou thuis voelen? Neem je vaak het initiatief om leuke activiteiten voor en met hen te organiseren? Ga je vertrouwelijk om met persoonlijke informatie? Sta je open voor een flexibel werkschema? En heb je een diploma begeleider in de kinderopvang of een daaraan gelijkgesteld diploma? Dan zoeken wij jou voor onze buitenschoolse kinderopvang!

Wat bieden we?

  • Een halftijds contract
  • Maaltijdcheques, fietsvergoeding, 35 betaalde vakantiedagen en 14 feestdagen (pro rata), een hospitalisatieverzekering en opleidingsmogelijkheden.
  • Een job binnen een enthousiast team van kinderbegeleidsters, waarin zorg op maat en samenwerken centraal staan en je dagelijks een glimlach op het gezicht van de kinderen kan toveren.

Deskundige HRM/preventie of deskundige payroll

Solliciteer tot en met 7 februari 2021

Til jij de competenties en talenten van de mensen rondom je steeds naar een hoger niveau? En is het welzijn van je collega’s prioriteit nummer één, ook op vlak van risico’s en preventiebeleid? Of ben je net een krak in loon- en personeelsadministratie? Spit jij het liefst sociaaljuridische dossiers grondig uit om nadien het beste advies te verlenen aan onze collega’s en partners? Dan zoeken wij jou binnen onze dienst HRM/Preventie!

Wat bieden we?

  • Een voltijds contract
  • Maaltijdcheques, fietsvergoeding, 35 betaalde vakantiedagen, 14 feestdagen, een hospitalisatieverzekering en opleidingsmogelijkheden.
  • Een job binnen een warm en geëngageerd team waarin vorming, welzijn en preventie centraal staan.

Meer info?

Start jij het nieuwe jaar met de job van je dromen en vervolledig je binnenkort onze jonge, bruisende gemeente? Solliciteer dan via www.oudsbergen.be/vacatures