55+, zwanger, risicopatiënt of zorgverlener en nog geen uitnodiging voor vaccinatie gehad? Neem contact op

Gepubliceerd opmaandag 7 jun 2021 om 12:06
In vaccinatiecentrum expodroom zijn alle 55-plussers, risicopatiënten, zwangere vrouwen en zorgverleners minstens één keer gevaccineerd of hebben ze een uitnodiging gehad. Behoor je tot één van de doelgroepen en heb je nog geen uitnodiging gehad? Lees dan snel verder wat je moet doen.

55-plussers

Ben je geboren in 1966 of eerder en nog niet gevaccineerd? Neem contact op met vaccinatiecentrum expodroom via 089 810 900. Op basis van je geboortedatum geven ze jou een afspraak voor vaccinatie.

Zwangere vrouwen

Ben je zwanger en nog niet gevaccineerd? Neem contact op met je huisarts. Via je elektronisch medisch dossier kan jouw huisarts jou meteen aanmelden voor vaccinatie. Je wordt dan heel snel uitgenodigd. 

Risicopatiënten

  • Ben je een risicopatiënt? Dit kan je zelf controleren op www.myhealthviewer.be
  • Ben je risicopatiënt en nog niet uitgenodigd voor vaccinatie? Neem contact op met vaccinatiecentrum expodroom via 089 810 900, ze helpen jou verder
  • Ben je geen risicopatiënt volgens Myhealthviewer, maar denk je dat je wél tot deze groep behoort? Neem dan contact op met je huisarts of apotheker

Zorg- en welzijnsverleners

Ben je werkzaam of doe je stage in een van deze beroepen? Ook dan kom je in aanmerking om meteen gevaccineerd te worden. Je werkgever kan jouw naam doorgeven aan het vaccinatiecentrum. Check de lijst van zorg- en welzijnsberoepen.