Tienbeurtenkaart van De Lijn

Nieuw: De tienbeurtenkaart is nu beschikbaar als elektronische kaart en niet meer als magneetkaart.

Inhoud

Inwoners van Oudsbergen kunnen zich voordelig verplaatsen met het openbaar vervoer dankzij het derdebetalerssysteem van De Lijn. De gemeente hoopt hiermee duurzame mobiliteit en aandacht voor het milieu te stimuleren.

Als inwoner van Oudsbergen kan je een tienbeurtenkaart aankopen voor 10 euro. Deze kaart is geldig binnen het grondgebied van Oudsbergen, Bocholt en Bree. Dit wil dus zeggen dat je als reiziger 1 euro per rit betaalt voor verplaatsingen met de bus in Oudsbergen, Bocholt en Bree.

De normale prijs van een tienbeurtenkaart bedraagt € 16. De aanvrager betaalt € 10 ( € 1 per rit ), het overige gedeelte wordt betaald door het gemeentebestuur aan De Lijn.

Inwoners krijgen ook 10% korting op de Buzzy Pazz (tot en met 24 jaar) of de Omnipas (25 tot en met 59 jaar). De korting wordt automatisch afgetrokken van de kostprijs als je een abonnement aanvraagt. 

Procedure

De tienbeurtenkaart is enkel te koop in voorverkoop. U kunt voorverkooppunten zoeken via deze website of contact opnemen met De LijnInfo op het nummer 070 220 200 (0,30 EUR/min).

Vind alle info op de website van De Lijn.

Voor wie

inwoners van Oudsbergen

Contact