Tickets en inschrijvingen

Gisteren heeft de Vlaamse Regering een verstrenging aangekondigd voor de cultuursector. Dit betekent dat wij de deuren sluiten tot minstens 13 december  ‘20.

De voorstellingen, cursussen, ateliers en workshops worden voorlopig geannuleerd tot en met 13 december 2020.

We gaan de komende dagen op zoek naar een oplossing voor de activiteiten die de komende dagen en weken gepland stonden. In overleg met alle partners wordt bekeken welke activiteiten verplaatst worden naar een nieuwe datum en welke activiteiten definitief geannuleerd worden. 

Alle klanten worden individueel door ons hierover geïnformeerd per e-mail. 

 

Ticketbalie

De ticketbalie blijft voorlopig gesloten. De UiTbalie blijft wel bereikbaar op het nummer 089 81 09 10 of via uit@oudsbergen.be. 

Vandaag is het ook niet mogelijk om tickets te kopen of in te schrijven voor activiteiten na 13 december.

Van zodra de corona maatregelen terug versoepeld worden zullen wij onze verkoop en inschrijvingen terug herstarten. 


Voor alle activiteiten dien je vooraf een ticket aan te kopen of in te schrijven. We vragen om maximaal online te kopen of in je te schrijven via onze website. Dit is niet alleen de snelste, maar ook de meest veilige manier. De website is 24 uur op 24 toegankelijk.

Op het moment van aankoop ontvang je enkel een reservatiebevestiging maar nog geen tickets. De medewerkers wijzen handmatig de plaatsen toe in het ticketingsysteem. Uiterlijk een week op voorhand ontvang je de tickets per e-mail of per post. Op die manier garanderen we de best mogelijke opvulling van onze tribune, rekening houdend met de op dat moment geldende maatregelen (o.a. social distance en max. capaciteit).

De UiTbalie is geopend op:

  • Maandag: 9u-12u en 13u-18u
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 9u-12u en 13u-18u
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: 9u-12u en 13u-16u

Opgelet: vanaf heden kan je niet meer terecht aan de ticketbalie in het Cultuurpunt in Gruitrode.