Theaterwandeling in het Joekelbos

Gepubliceerd opdonderdag 17 dec 2020 om 09:17
Vanaf 19 december kan iedereen genieten van een digitale theatervoorstelling in het Joekelbos. Via QR-codes, die je vindt tijdens een mooie wandeling, kan je zes verschillende filmpjes op je smartphone of tablet ter plaatse bekijken.

De voorstelling ‘De Vos in het Bos’ van Theater Anna’s Steen vertelt het verhaal van enkele bosbeesten. Zo krijg je het verhaal van een hongerige vos, een malse eend, een slim varken, een gewiekste raaf, een haastige haas en een kakelende kip te zien. Elk filmpje duurt ongeveer 5 minuten. 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De wandeling is zo uitgestippeld dat het haalbaar is voor jonge kinderen. De wandeling van 1,5km lang duurt ongeveer 30 minuten. Daarbovenop duurt de voorstelling ook een half uurtje in totaal. Het is een ideale manier om er eens een namiddagje op uit te trekken met je gezin. Nog niet uitgespeeld? Blijf dan nog even in het Joekelbos! 

Praktisch

  • Joekelbos, Speeltuinstraat, Opglabbeek
  • van 19 december 2020 tot 30 juni 2021
  • Je kiest zelf wanneer je de wandeling doet
  • Parkeren: in de aangegeven zone in de Speeltuinstraat aan de ingang van het Joekelbos. Voor fietsen is er een stalling aan de ingang van het bos.
  • Start: Aan de ingang van het Joekelbos (op de kruising van de Speeltuinstraat, Manestraat en Reyndersstraat) vind je een infobord en start de bewegwijzerde wandeling.
  • Theaterwandeling De Vos in het Bos (4+) - Oudsbergen