Theaterwandeling De Vos in het Bos (4+)

Anna's Steen

  • za19 december 202009:00totwo30 juni 202122:00
Vanaf zaterdag 19 december '20 kan je in het Joekelbos terecht voor de theaterwandeling 'de Vos in het bos'. Deze wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Beleef mee de avonturen van enkele bosbeesten aan de hand van de QR-codes die je vindt in het bos! Theater in zalen kan nu tijdelijk niet. Daarom nodigen we je uit om in je eigen familiebubbel de Oudsbergse natuur in te trekken. Via 6 korte filmpjes, downloadbaar met QR-codes, die je verspreid terugvindt tijdens deze theaterwandeling beleef je de avonturen van een hongerige vos, een malse eend, een slim varken, een gewiekste raaf, een haastige haas en een kakelende kip.
Praktisch
Je bepaalt zelf wanneer je deze wandeling doet.
De wandeling is ongeveer 1,5 kilometer lang en ook haalbaar voor jonge kinderen. Reken voor de filmpjes op +/- 30 minuten, en ongeveer evenveel tijd voor de wandeling zelf. Uiteraard nodigt het Joekelbos als grootste speelbos van Vlaanderen je uit om langer te blijven!
De wandeling is bewegwijzerd. Aan de ingang van het Joekelbos vind je een infobord. Hier start de wandeling, je moet simpelweg de pijlen volgen. Om de QR-codes te kunnen lezen en de flimpjes te kunnen bekijken, moet je beschikken over een smartphone of tablet met QR-code lezer en 4G-verbinding (gsm-netwerk).
De meeste paden zijn goed begaanbaar (ook met stevige buggy), maar enkele smallere paadjes en zandstroken maken het helemaal spannend.
Parkeren: in de aangegeven zone naast het veld in de speeltuinstraat aan de ingang van het Joekelbos. Voor fietsen is er een stalling aan de ingang van het bos.

Start: Aan de ingang van het Joekelbos (op de kruising van de Speeltuinstraat, Maenestraat en Reyndersstraat) vind je een infobord en start de bewegwijzerde wandeling.
Houd een veilige afstand van andere bezoekers.
 

Locatie

Joekelbos
Speeltuinstraat , 3660 Opglabbeek (Oudsbergen)

Prijs

  • gratis

Leeftijd

vanaf 4 tot 99 jaar