Studeer in de blokbars

Gepubliceerd opwoensdag 14 dec 2022 om 07:00
Van dinsdag 3 januari tot en met vrijdag 3 februari 2023 zijn alle studenten welkom in onze blokbars om te studeren. Je kan terecht in 't Heem of in de bibliotheek in Opglabbeek. Aan alle studenten: heel veel succes!

Op www.oudsbergen.be/blokbar vind je een overzicht van de openingsuren en praktische informatie.

Wil je zeker zijn van een plaatsje? Kom dan op tijd. We werken niet met inschrijvingen. Wie eerst komt, heeft dus het eerst een plaats. 

Iedere dag studeren, van 8 tot 22 uur?

In 't Heem kan je vaak terecht, maar niet iedere dag. Wil je toch zeker zijn dat je iedere dag kan studeren van 8 tot 22 uur? Word dan Open+ lid in de bibliotheek van Opglabbeek. 

Wat is Open+?

  • Je kan 7 op 7, van 8 tot 22 uur binnen in de bibliotheek in Opglabbeek.
  • Je gebruikt daarvoor je e-ID-kaart en een persoonlijke pincode. Die ontvang je tijdens de infosessie.
  • Voorwaarden? Je bent lid van de bib en je volgt een infosessie. Die duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Kom langs tijdens de gewone openingsuren of op zaterdag van 10 tot 12 uur. Je krijgt uitleg over de regels en kan nadien meteen gebruikmaken van het Openplussysteem. 

Ben je nog geen lid van de bib?

Kom binnen tijdens de openingsuren en laat het ons weten. De bibmedewerkers kunnen je gratis inschrijven als internetgebruiker. Je kan dan geen boeken, dvd's, cd's of games uitlenen, maar wel gebruikmaken van Open+

Activiteiten tijdens de blokbars

Tijdens de blokperiode vinden er ook enkele activiteiten plaats in de bibliotheek. Je kan dan komen studeren, maar er zullen minder studieplekken en meer lawaai zijn. 

Een overzicht van die uren vind je hier