Stepclub Oudsbergen

Step gezellig met ons mee en verbeter steppenderwijs je conditie op een gezonde manier in de buitenlucht!

Stepclub Oudsbergen is de allereerste en enige Limburgse stepclub voor recreatief en sportief steppen. 

Onder het motto “Samen Uit, Samen Thuis, Samen Content” genieten we, in een leuke groep, van onze wekelijkse steptrips. Daarnaast worden ook nog bijkomende steptrips afgesproken via onze WhatsAppgroep van de clubleden.

De stepbeweging is minder belastend voor de gewrichten waardoor de kans op het krijgen van blessures ontegensprekelijk veel kleiner is. Daar zijn we inmiddels allen van overtuigd.

Steppen is bovendien ideaal voor behoud of verbetering van fysieke conditie en wordt aanzien als een zéér complete en gezonde sportbeweging die je hele lichaam 'in shape' houdt.

Net als andere activiteiten kan je zelf beslissen hoe intens je wenst te steppen. Lekker relax met een gemiddelde van 11km tot 14km/u of... sportief tot zeer sportief toeren van 15 tot 20km/u per uur...  Zowel op de fietspad of op gravel, kies zelf waar je het meest voldoening uithaalt.

Eén ding staat vast, plezier en beleving is gegarandeerd! Dus motivatie om in beweging te blijven is geen probleem.

En tot slot... met een step kan je op korte tijd veel calorieën verbranden en op een efficiënte manier je conditie en je lichaam onderhouden! Dus regelmatig steppen is ook perfect voor de fietsers, lopers, wandelaars, .... om je basisconditie op peil te houden en je prestaties een extra duw te geven.

Onze buurlanden Nederland en Duitsland kennen vele 10-tallen clubs terwijl Stepclub Oudsbergen op dit moment de énige actieve stepclub is in België...
En daarom willen wij blijven promo voeren om ook in onze eigen omgeving deze (onterecht) onbekende sport meer in de belangstelling te brengen... :-)

Sluit je aan bij Stepclub Oudsbergen voor slechts €25 per jaar, verzekering inbegrepen!
Of je nu regelmatig of onregelmatig komt, maak snel deel uit van ons team, ontdek het unieke 'stepgevoel' tijdens onze wekelijkse trips en onze verschillende events en wees altijd de eerste om de nieuwe initiatieven en het laatste nieuws te vernemen.
De leden van Stepclub Oudsbergen kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen!!!

#stepjefit #steppersbelevenmeer #steppenisgezond #steppenisfun #stepcluboudsbergen  

Sociale media

Contact

Adres
Weg naar Gruitrode 86 , 3660 Oudsbergen
Tel.

Voorzitter

Albert Mergeay
Adres
Elf-Septemberlaan 34 , 3660 Oudsbergen
GSM