Start riolerings- en wegenwerken bedrijventerrein Opglabbeek op maandag 29 maart

Gepubliceerd opvrijdag 26 mrt 2021 om 10:38
De riolerings- en wegenwerken op het bedrijventerrein in Opglabbeek beginnen volgende week en duren ongeveer anderhalf jaar. De werken worden in fases uitgevoerd om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Bekijk de video waarin de plannen en het verloop van de werken uitgelegd worden.

Bekijk de infovideo

In deze video gidsen de schepen van openbare werken en de bereikbaarheidsadviseur je doorheen de plannen voor het bedrijventerrein in Opglabbeek en stellen ze het verloop van deze werken aan je voor. De video duurt in totaal 32 minuten. Vanaf minuut 3:40 begint de uitleg over de herinrichtingsplannen, vanaf minuut 15:00 het verloop van de werken en vanaf minuut 29:00 krijg je uitleg over de communicatie en de contactgegevens.

Heb je na het bekijken van de video nog vragen? Stel ze via oudsbergen@amaril.be of neem deel aan het online vragenuurtje op woensdag 31 maart om 20 uur. Het projectteam staat dan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schrijf in voor het vragenuurtje

Kruispunt Nijverheidslaan

Op dinsdag 30 maart plaatst de aannemer eerst tijdelijke asfalt rond het kruispunt Nijverheidslaan ter hoogte van EPA om de toegankelijkheid van de achterliggende bedrijven (1500-1511) te garanderen. Vanaf woensdag breekt hij het oude kruispunt op, om dit vervolgens vanaf de fundering opnieuw op te bouwen.
 
Het kruispunt is daardoor vanaf 31 maart gedurende ongeveer een maand afgesloten. De Nijverheidslaan (1515-1599) en alle bedrijven die daar gelegen zijn, zijn bereikbaar via de Industrieweg-Noord en het kruispunt aan CODA.