Rioleringswerken Groenstraat starten 19 juni

Gepubliceerd op  vrijdag 19 mei 2023 om 13:22
Eind februari zijn de voorbereidende werken aan de nutsleidingen in de Groenstraat en Bunderstraat gestart. Op maandag 19 juni starten de hoofdwerken: de aanleg van gescheiden riolering en daarna een nieuw wegdek.

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf 19 juni wordt de weg opgebroken om ondergronds nieuwe gescheiden riolering aan te leggen. De werken starten aan het begin van de Groenstraat en vorderen zo naar het kruispunt met de Teewisstraat. Daarna volgt de aanleg van een nieuw wegdek.

Opgelet!

Bij de start van de werken op 19 juni zal een rijstrook van de Weg naar Zwartberg ingenomen worden ter hoogte van het kruispunt met de Groenstraat. Het verkeer op de Weg naar Zwartberg kan slechts beurtelings doorrijden aan de hand van tijdelijke verkeerslichten. Deze situatie zal twee weken duren.

Welke hinder zal er zijn?

Het verkeer dat niet in het eerste stuk van de Groenstraat moet zijn, moet omrijden om zijn bestemming te bereiken. De inwoners binnen de werfzone kunnen hun woning wel bereiken.

Hoelang duren de werken?

Riolerings- en wegeniswerken zijn sterk afhankelijk van het weer. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werken afgerond in het najaar van 2023.

Blijf op de hoogte

Volg het project hier

Heb je een smartphone? Download dan de gratis Oudsbergen-app zodat we nieuws en updates kunnen versturen.