De Renocoach van het woonloket geeft renovatie-advies op maat

Gepubliceerd opdonderdag 25 mrt 2021 om 09:13
De renovatiebegeleider van het woonloket geeft je gratis renovatie-advies op maat van jouw woning. Vraag een huisbezoek aan of volg de gratis webinar op 20 april 2021.

Claudio en Tatiane kochten drie jaar geleden een woning. Ze wonen er graag maar ontdekten snel een minpuntje. “Het was op de bovenverdieping niet warm te krijgen,” vertelt Claudio. Ze schakelden de renovatiebegeleider van het woonloket in. Die vond de oorzaak en bracht de oplossing. Ook in Oudsbergen kan je de Renocoach inschakelen voor renovatie-advies op maat.

De Renocoach stelde tijdens zijn huisbezoek meteen vast dat het dak niet voldoende geïsoleerd was. “Onze verwarmingskosten liepen op. Zeker omdat we nog een oude mazoutketel hadden met een slecht rendement. De Renocoach adviseerde ons om die te vervangen en om ons dak extra te isoleren”, aldus Claudio.

Claudio wilde dat advies graag opvolgen. “Maar ik ken er niks van. Gelukkig schoot ook hier de Renocoach ons te hulp. Hij heeft ons gratis begeleid en advies gegeven over de offertes die we aanvroegen. Zo zijn we zeker dat we de juiste investeringen doen en met correcte aannemers werken. Volgende week start de dakwerker en de installatie van de gasketel volgt snel.”

Claudio kon voor deze investering gebruik maken van de voordelige Vlaamse energielening aan 0% interest. “Je kan tot 15.000 euro lenen aan 0% interest. Ook hierbij kregen we advies van de Renocoach. We betalen nu 85 euro per maand terug, maar onze verwarmingskosten zullen gevoelig dalen. We kregen heel wat premie-advies waardoor we geen enkele euro missen. Met het geld van deze premies kunnen we nu onze badkamer volledig vernieuwen. Allemaal dankzij de begeleiding door de Renocoach."

Vraag gratis advies van de Renocoach

Volg een gratis webinar op 20 april