Rechtzetting fouten in de vrijetijdsbrochure

Gepubliceerd op  woensdag 13 sep 2023 om 17:17
Enkele weken geleden viel de vrijetijdsbrochure in de brievenbus. Hoewel we de brochure met grote zorg samenstelden, slopen er toch een paar fouten in.

In de brochure vind je een overzicht van het gemeentelijk vrijetijdsaanbod en de Oudsbergse verenigingen. Hopelijk vond jij er al inspiratie voor een nieuwe hobby, een fijne activiteit of een verrassende voorstelling.

Hoewel de brochure met grote zorg is samengesteld, slopen er toch een paar fouten in de gegevens. Die willen we graag rechtzetten.

Gemeentelijke activiteiten

  • De minisportsnack vindt elke woensdag plaats van 16 tot 17 uur, niet van 15 tot 16 uur. 
  • De schaakcursus heet Schaken voor kinderen, niet Schaken voor beginners. De lessenreeks is specifiek gericht op kinderen van 9 tot 12 jaar.
  • De infosessie over pensioenen vindt plaats op dinsdag 12 december, niet op donderdag 14 december.

Verenigingen

  • De lessen van KOP+ op woensdag zijn niet specifiek op senioren gericht. Jong en oud is welkom. De lat wordt iets lager gelegd, maar volgens dezelfde KOP-trainingsfilosofie van maximale persoonlijke inzet met correcte uitvoering.
  • De vereniging Seniorenwerking organiseert voornamelijk sportactiviteiten. Daarom vind je de vereniging terug onder de sportverenigingen, niet onder ‘Senioren’. Dat is mogelijk verwarrend.
  • Het adres van toneelgezelschap Horizon is veranderd naar Gildenstraat 3 bus 7, 3660 Oudsbergen.
  • Het telefoonnummer van Chirojongens Opglabbeek is veranderd naar 0470 18 70 83.

Wist je trouwens dat je ook alle verenigingen kan terugvinden in de online verenigingendatabank? Die info houden de verenigingen zelf steeds up-to-date.

Bekijk hier de vrijetijdsbrochure