Prijzen en reducties

Abonnement

Als je in één keer tickets koopt voor minimaal 3 verschillende voorstellingen per persoon, dan geldt de voordelige abonnementsprijs. Deze is geldig op alle voorstellingen en lezingen.

Verkies je tijdens het seizoen nog bijkomende voorstellingen bij te wonen, dan heb je altijd recht op de voordelige abonnementsprijs voor die extra voorstellingen.

Begeleiderspas

Breng je een begeleider mee en beschik je over een Begeleiderspas of European Disability Card? Vermeld dat bij je reservatie. Je begeleider kan de voorstelling gratis bijwonen.

Rap op Stap

Rap op Stap verwelkomt mensen met een klein budget. De medewerkers van Rap op Stap helpen je bij het uitzoeken van een uitstap of vakantie. Of ze laten jou deelnemen aan culturele activiteiten of evenementen. En bekijken of ze een tussenkomst kunnen bieden in lidgelden van sport- en culturele verenigingen.

Kortom, met al je vragen over vrije tijd kun je terecht bij de medewerkers van Rap Op Stap.

Wat betekent een klein budget:

  • Mensen met een verhoogde tegemoetkoming
  • Mensen met een leefloon
  • Werknemers van een maatwerkbedrijf
  • Mensen in budgetbegeleiding, budgetbeheer of schuldbemiddeling

Rap op Stap organiseert zitdagen op woensdag in het Gemeentehuis van Meeuwen (9u - 12u) of het Gemeentehuis van Opglabbeek (13u - 16u). Maak een afspraak via 011/23 24 95 of oudsbergen@rapopstap.be

Meer info over Rap op Stap kan je terugvinden op: www.rapopstaplimburg.be

Sociaal tarief bij vormingsactiviteiten van Avansa Limburg

Avansa Limburg wil aan iedereen betaalbare prijzen aanbieden. Daarom hanteren we voorsommige vormingen drie tarieven:

- Standaardtarief
- Kortingsprijs

Geniet je van een verhoogde tegemoetkoming? Dan is het tarief 'kortingsprijs' voor jou van toepassing. Hiervoor kunnen we eventueel bewijsstukken opvragen.

Korting gezinsbond

Leden van de Gezinsbond betalen bij familievoorstellingen het goedkoopste tarief. Aan de kassa kan gevraagd worden om de lidkaart van de Gezinsbond te tonen.