Prijzen en reducties

Abonnement

Als je in één keer tickets koopt voor minimaal drie verschillende voorstellingen per persoon, dan geldt de voordelige abonnementsprijs. Die prijs is geldig op alle voorstellingen en lezingen. Verkies je tijdens het seizoen nog bijkomende voorstellingen bij te wonen, dan heb je altijd recht op de voordelige abonnementsprijs voor die extra voorstellingen.

Groepstarief

Omwille van de coronamaatregelen is er in het seizoen 2020 – 2021 geen groepstarief van toepassing.

Sociaal tarief bij vormingsactiviteiten van Vormingplus

Vormingplus Limburg wil aan iedereen betaalbare prijzen aanbieden. Daarom hanteren we voor sommige vormingen drie tarieven:

  • Standaardtarief
  • Kortingsprijs
  • Verhoogde tegemoetkoming

Is het standaardtarief echt te hoog voor je en heb je een beperkt budget als student, werkzoekende, gepensioneerde, ziekte- of invaliditeitsuitkering of heb je maximum een diploma secundair onderwijs? Dan kom je in aanmerking voor de kortingsprijs.

Geniet je van een verhoogde tegemoetkoming dan is dit tarief voor jou van toepassing. Hiervoor kunnen we eventueel bewijsstukken opvragen.

Korting gezinsbond

Leden van de gezinsbond betalen bij familievoorstellingen het goedkoopste tarief. Aan de kassa kan gevraagd worden om de lidkaart van de gezinsbond te tonen.