Praktische info

Tickets kopen en je inschrijven

Webshop Oudsbergen

online inschrijven en tickets en abonnementen kopen

Cultuurpunt Gruitrode

Phil Bosmansplein 1, 3670 Gruitrode
089 85 59 46, uit@oudsbergen.be

UiTbalie Opglabbeek

Gildenstraat 10, 3660 Opglabbeek
089 81 09 10, uit@oudsbergen.be

Abonnement

Als je in één keer tickets koopt voor minimaal 3 voorstellingen per persoon, dan geldt de voordelige abonnementsprijs. Dit is geldig op alle voorstellingen, met uitzondering van de biblezingen. Woon je tijdens het seizoen nog bijkomende voorstellingen bij? Dan heb je altijd recht op de voordelige abonnementsprijs voor die extra voorstellingen.

Groepskorting vanaf 10 tickets

Als je minstens 10 tickets koopt voor een voorstelling, krijg je per ticket één euro extra groepskorting op de voorverkoopprijs. Voorwaarde is dat deze tickets in één keer besteld worden. Deze korting is niet geldig voor abonnementen of op de kassaprijs.

Annuleren

Na betaling is annuleren niet meer mogelijk.

Toegankelijkheid

Cultuurpunt en den Ichter zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Ben je slecht te been, ben je rolstoelgebruiker of heb je gehoorproblemen? Vermeld dat dan bij reservatie. Wij voorzien de meest geschikte zitplaats.

Breng je een begeleider mee en beschik je over een begeleiderspas of European Disability Card? Vermeld dat eveneens bij reservatie, want je begeleider kan de voorstelling gratis bijwonen.

Sociaal tarief bij sommige vormingsactiviteiten

Vormingplus Limburg wil aan iedereen betaalbare prijzen aanbieden.

Daarom hanteren we voor sommige vormingen drie tarieven:

  • Standaardtarief
  • Kortingsprijs
  • Verhoogde tegemoetkoming

Is het standaardtarief te hoog voor je en heb je een beperkt budget als student, werkzoekende, gepensioneerde, ziekte­ of invaliditeitsuitkering of maximum secundair onderwijs diploma? Dan kom je in aanmerking voor de kortingsprijs.

Geniet u van een verhoogde tegemoetkoming dan is dit tarief voor u van toepassing. Hiervoor kunnen we eventueel wel bewijsstukken opvragen.