Een poort naar verbondenheid

De kasteelsite biedt je niet alleen een heerlijke plaats om te vertoeven, maar zal ook in de toekomst lokale inwoners en verenigingen blijven verbinden én ondernemers verwelkomen.

In het verleden bood het kasteel onderdak aan lokale exposities. Huis van Phil bracht met ‘Thuis, bij Phil Bosmans’ de waardevolle erfenis van Phil Bosmans, een pater uit Gruitrode en stichter van Bond Zonder Naam, onder de aandacht. In mei 2019 was de Commanderij het decor van ‘Wolven in Limburg’, een reizende tentoonstelling over de wolven in Noord-Limburg die al meer dan een eeuw in de regio vertoeven. Ook in de toekomst zal de Commanderij opnieuw een plaats zijn voor lokale helden, van vroeger en nu, en zullen verenigingen, kringen en inwoners er terechtkunnen.

Ben je ondernemer en zoek je een unieke setting voor je vergaderingen en meetings? De Commanderij heeft ook oog voor jou!

Aan de achterkant van de kasteelhoeve wordt een nieuw complex gebouwd dat ruimte biedt voor 350 personen. De beschermde kasteelhoeve vormt een adembenemende, historische setting zijn die een meerwaarde creëert voor je professioneel of evenement. De nodige faciliteiten en infrastructuur worden daarvoor in de nieuwe aanbouw op de site voorzien.

Houd de Facebookpagina van Oudsbergen en deze website in het oog voor meer informatie.