Cultuur

Lancering nieuw cultuurseizoen in augustus!

Voor het seizoen 2021-2022 heeft Oudsbergen weer heel wat in petto. Naast een aantal hernemingen van het voorgaande seizoen zoals Kommil Foo, Kamal Kharmach, Erhan Demirci of het Neil Young tribute concert van LeNoise stellen we ook graag een aantal nieuwe namen aan u voor!

Op zaterdag 2 oktober geven we het startschot voor het nieuwe seizoen met een concert van Guy Swinnen. We verwelkomen ook Jan Jaap van der Wal, The Radar Station (winnaars Nieuwe Lichting 2020), Winterland ’76 of kom helemaal in de kerstsfeer met A 1960s Christmas van de Bonanza’s.

Je kan opnieuw deelnemen aan een brede waaier van leuke vormingen. Ontdek de keuken van Ottolenghi, maak een Chunky wallhanging of ontdek hoe je je levensstijl kan aanpassen in de sessie Slow Living.

Ook een cultuuruitstap ontbreekt niet in het programma. Ontdek onder begeleiding van een gids spookstad Doel en de Verbeke Foundation.

De volledige programmabrochure valt in augustus in je brievenbus. De ticketverkoop en inschrijvingen starten op 25 augustus. Hou dus zeker je brievenbus en onze website in de gaten.

Wij kijken er naar uit om jullie terug te ontvangen in het nieuwe seizoen.