Pinkstermaandagloop

De Pinkstermaandagloop is er weer! Doe op maandag 6 juni 2022 mee aan deze gezellige loop door de straten van Opglabbeek en geniet daarnaast van de leuke randanimatie met live muziek. Dit jaar introduceren we de steprun voor kinderen en volwassenen.

In het gevarieerde programma is er voor ieder wat wils: onder meer een karamellenloop voor kinderen, een wedstrijdloop, een steprun en een heuse urban trail met leuke verrassingen onderweg.

Dit jaar is de start- en aankomst op het Ichterplein. Er is een uitgebreid terras, een live muziekband, een springkasteel en grimeerstand voor de kinderen. Kortom, heel wat te beleven voor jong en oud!

Resultaten

Hier vind je de resultaten van de 5 en 10 kilometer.

Parcours

Op deze kaart zie je het parcours van de Pinkstermaandagloop. De straten van het parcours worden afgesloten voor alle verkeer op 6 juni van 12 tot 17 uur.

De Pinkstermaandagloop maakt samen met de City Run op 23 april in Bree en de Sezoenstrail op 31 juli in Bocholt deel uit van de Belevingslopen Noord-Oost Limburg. Als je aan alle drie de lopen deelneemt, ontvang je een gratis fluo loopvest ter waarde van 20 euro. Hier vind je alle info.

Meer info en inschrijven