Participatieforum kinderopvang

Het participatieforum kinderopvang brengt als lokaal overleg kinderopvang iedereen samen die bij de opvang van kinderen betrokken is: ouders, scholen, jeugdwerk, kinderopvangvoorzieningen,…

Het participatieforum geeft advies aan het lokaal bestuur over het beleid en de uitbouw van de kinderopvang in onze gemeente. Dit netwerk is ook het forum dat zich beraadt en afspraken maakt over de oprichting van een lokaal loket kinderopvang, een neutraal informatie- en ondersteuningspunt voor ouders op zoek naar kinderopvang.

Het lokaal overleg kinderopvang maakt deel uit van ons Huis van het Kind. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden hebben we in Oudsbergen geen echt Huis, maar een samenwerkingsverband tussen alle diensten en organisaties die werken voor en met kinderen, jongeren en gezinnen, rond alles wat met opgroeien en opvoeden te maken heeft.  Alle partners werken samen aan kinderopvang, gezondheidszorg, vrije tijd, opvoedingsondersteuning, onderwijs, lezingen en nog veel meer.

Is het participatieforum kinderopvang iets voor jou? Schrijf je dan in voor ons opstartmoment op dinsdag 16 november om 20 uur in Cultuurpunt. Kan je niet aanwezig zijn? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Opstartmoment participatieforum kinderopvang

dinsdag 16 november, 20 -22 uur

Cultuurpunt, Phil Bosmansplein, Gruitrode

Schrijf je in of laat je gegevens achter