#oudsbergentegencorona

De spreuken van onze Phil Bosmans zorgen nu meer dan ooit voor troost. Verzin daarom zelf een mooie spreuk, of schrijf jouw lievelingsspreuk van Phil Bosmans op je gevel, stoep, raam of op een kaartje.

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik materiaal dat je in huis hebt. Maak er een foto van en deel ze op sociale media met de hashtag #oudsbergentegencorona of stuur ze op naar communicatie@oudsbergen.be. De drie mooiste originele spreuken worden achteraf gegraveerd in de spreukenbanken op de koer van de Commanderij.

Wij zijn op speurtocht gegaan door de spreuken van Phil, en hebben er een paar uitgekozen die kunnen inspireren:

  • “De wonderen van heel de wereld vind je terug in je eigen tuin!”
  • “Bloemen zijn om mooi te zijn, mensen zijn om goed te zijn.”
  • “Neem rustig de tijd om gelukkig te zijn. Tijd is geen snelweg tussen de wieg en het graf, maar ruimte, om te parkeren in de zon!”
  • “Mens zijn, een goed mens zijn, dat is het enige belangrijke in het leven.”
  • “Het is een verloren dag als je niet gelachen hebt.”

Heb je een ander leuk initiatief bedacht? Schrijf - teken - knutsel - bak - naai – fotografeer - … samen met je zus, broer, mama, papa of alleen tegen corona in geuren en kleuren. Maak een foto van je werkje of plekje, deel je foto op Facebook en/of Instagram met #oudsbergentegencorona of stuur je foto via e-mail naar communicatie@oudsbergen.be.

Denk in deze moeilijke tijden aan je eenzame vrienden en familie. Een telefoontje of videochat kost weinig moeite. Corona krijgt Oudsbergen niet klein, #oudsbergentegencorona.