Opstart participatieforum verenigingen en vrije tijd uitgesteld

Gepubliceerd opvrijdag 26 nov 2021 om 12:00
Het opstartmoment van het nieuwe participatieforum verenigingen en vrije tijd, gepland op 29 november, wordt uitgesteld. Veel geïnteresseerden gaven door de stijgende coronacijfers aan liever niet deel te nemen. Er wordt een nieuwe datum gezocht.

Dit najaar vonden al verschillende opstartmomenten voor de participatiefora plaats, de opvolgers van de oude adviesraden. Het opstartmoment voor het participatieforum verenigingen en vrije tijd had al in oktober moeten plaatsvinden, maar werd toen uitgesteld omwille van het hoge aantal besmettingen na Meeuwen kermis. Deze bijeenkomst werd verplaatst naar maandag 29 november.

Begin deze week ontvingen alle personen die ingeschreven waren een mail met praktische info. De getroffen maatregelen, zijnde het dragen van een mondmasker en het gebruik van het Covid Safe Ticket, werden uitgelegd. Ondanks de maatregelen, lieten toch veel geïnteresseerden weten liever niet deel te nemen aan het moment omwille van het coronavirus. We begrijpen deze reactie uiteraard. Om toch zoveel mogelijk deelnemers rond de tafel te hebben, wordt het opstartmoment uitgesteld. De geïnteresseerden zullen op de hoogte worden gebracht wanneer een nieuwe datum bekend is.