Oudsbergen zoekt 3 nieuwe technisch assistenten

Gepubliceerd opdinsdag 19 jul 2022 om 13:16

Oudsbergen werft aan! Onze medewerkers van de technische dienst werken dagelijks hard om straten, pleinen, openbare gebouwen en andere plaatsen ordelijk en proper te houden. Binnen deze dienst zijn we op zoek naar 3 gemotiveerde, straffe werkkrachten.

Specifiek zijn we op zoek naar medewerkers die gespecialiseerd zijn in logistiek en uitleen, werken met de borstelwagen, of groen- en wegenonderhoud. We zijn op zoek naar medewerkers die nauwkeurig en ordelijk werken, een goede vakkennis hebben en veiligheidsvoorschriften nauw opvolgen. We zoeken medewerkers die ge├źngageerd, sociaal en communicatief zijn.

Wij bieden je een uitdagende job met een aantrekkelijk salaris en een gunstige verlofregeling. Je komt terecht in een tof team van medewerkers die elke dag samen het beste van zichzelf geven.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu t.e.m. 14 augustus. Mail (bij voorkeur) je sollicitatiebrief samen met je cv en een kopie van het vereiste diploma naar info@oudsbergen.be Per brief kan je je kandidatuur sturen naar het Lokaal bestuur Oudsbergen, Dorpsstraat 44, 3670 OUDSBERGEN.

Meer info over de taakbeschrijving en arbeidsvoorwaarden vind je op www.oudsbergen.be/technisch-assistent

Meer info