Ntertainment Dance School

Dansschool vanaf leeftijd 3 jaar

Ntertainment is opgericht in 2012 door Naika Giustizieri. Als klein meisje droomde Naika al van een grote carrière in de showbizzwereld. Nooit heeft ze die droom laten vallen, want tot op de dag van vandaag droomt Naika nog steeds voort... Als professionele danseres met al heel wat ervaring voor onder andere TV, concerten, evenementen en shows was het hoog tijd om die passie en skills over te dragen naar anderen. 

In 2013 werd Ntertainment Danceschool opgericht. Een combinatie van Naika en Entertainment. Entertainen is dan ook de missie van ons concept. In onze danslessen wordt er veel belang gehecht aan zowel danstechnische vaardigheden als dansbeleving en expressie. De kinderen en jongeren tonen hun groei dan ook graag met veel enthousiasme in onze jaarlijkse dansvoorstelling.

In onze dansschool kan je al terecht vanaf de leeftijd 3 jaar. Van kleuterdans, tot Jazz/Modern en Hip Hop. We hebben een breed assortiment en breiden vanaf september 2021 weer uit met nieuwe stijlen. Zo gaan we ook Breakdance & Yoga aanbieden. 

Neem zeker een kijkje op onze website voor leuke foto's en meer info omtrent ons aanbod. 

Sociale media:

Adres

Oude Asserweg 95 , 3660 Oudsbergen
Tel.
0472639221
info@naikantertainment.com
Website
https://www.naikantertainment.com