Geannuleerd | Nordkapp Stories

Michael van Peel

  • vr30 oktober 2020om20:15

Lieve toeschouwers!

Dat het bewogen tijden zijn voor de theatersector, hoef ik jullie niet uit te leggen. Normaal gezien zou ik in den Ichter in Oudsbergen een nieuw reisverhaal "Nordkapp Stories" komen spelen, maar de gebeurtenissen van de voorbije maanden hebben een zware hypotheek gelegd op die nieuwe voorstelling. Daarom heb ik besloten om de try-outs en de nieuwe show te vervangen door een reprise van "Van Peel tot Evenaar", mijn vorige reisverhaal over een trip met de Vespa van Antwerpen naar Dakar. Bereid u voor op een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden. 

Het is een zot jaar geweest, maar dit gaat gebeuren! 

Warme dank voor jullie vertrouwen. Ik heb er zin in om jullie te zien!

Met vrolijke groeten,

Michael 

 

Michael Van Peel zet zijn diaprojector terug aan voor een reeks meeslepende verhalen over aankomen op een plek waar de wereld eindigt.

De Noordkaap is niet meer dan een parking en een gift shop aan een kil, mistig uiteinde van het Europese continent. Toch is het al eeuwenlang een magneet voor reizigers en mafketels. Toen Van Peel er zelf heen bolde tijdens een eindeloze zomer vol lege wegen, bleef hem vooral de sfeer bij langs die laatste kilometers naar de Kaap: iedereen op dat stukje weg was er bijna, samen onderweg naar de finish. Al hun verhaallijnen convergeerden heel even op die mythische plek.

Nordkapp Stories is ontstaan uit een reeks interviews, bijeen gesprokkeld door een week lang te kamperen op die parking, onder de laatste middernachtzon van 2019.

Locatie

den Ichter
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • abo 12
  • kassa 16
  • vvk 14