Nomineer jouw sportvrijwilliger!

Gepubliceerd opdonderdag 18 feb 2021 om 09:15
In de Week van de Vrijwilliger (van 27 februari tot en met 7 maart) worden de vrijwilligers in de schijnwerpers gezet. Nomineer vanaf 20 februari de vrijwilliger(s) van jouw sportclub die je eens graag in de bloemetjes wil zetten.

Sporten houdt ons gezond, geeft ons heel wat energie en is vaak een sociale gelegenheid. Maar we zouden er minder van kunnen genieten zonder onze sportclubs en nog minder zonder alle vrijwilligers die de sportclubs ondersteunen.

Achter de toog in de kantine, kalkend op het veld in de vroege uurtjes of achter de schermen met de neus in de boekhouding. Onze sportvrijwilligers zijn ALTIJD zichtbaar. Altijd, maar zéker in dit bijzonder jaar, verdienen zij meer dan ooit jouw aandacht.

In de week van de vrijwilliger (van 27 februari tot en met 7 maart) worden de vrijwilligers in de schijnwerpers gezet op een paginagrote eregalerij in Het Laatste Nieuws.

Nomineer de vrijwilliger(s) van jouw sportclub die je eens graag in de bloemetjes wil zetten. Dat kan vanaf 20 februari via deze link.