Nirvana MTV Unplugged

Koop tickets
den Ichter
  • do21 oktober 2021om20:15

Het was misschien wel dé muzikale gebeurtenis van de jaren negentig, de akoestische sessie die Nirvana opnam in 1993 voor de MTV Unplugged-reeks. Zanger/gitarist Kurt Cobain was, met zijn ostentatief gedrag en gepassioneerde performances, een rolmodel geworden voor de alternatieve jeugd. Nog geen half jaar later maakte hij een einde aan zijn leven en werd de opname alsnog postuum uitgebracht.Met dit in het achterhoofd vatten enkele muzikanten het idee op om deze plaat live en integraal te brengen.

Verwacht je niet aan een verkleedpartij of klakkeloze imitatie, maar een oprecht eerbetoon aan de plaat. Beeld je een decor in met witte lelies, barkrukken, kandelaars en typerende rode gordijnen en verwacht je aan een trip down memory lane. Puur en ontwapenend, geheel in de sfeer van MTV Unplugged.
 
Jan Bas (Zang / Guitar - Paradise City Tour, Starman, Rusty Roots), David Piedfort (Guitar/ Backings - The Scabs, Kapitein Winokkio), Alessio Di Turi (Drum - The Sore Losers, 40 years Rumours), Kevin Maenen (Bas - The Sore Losers), Nelle Bogaerts (Cello / Backings - Lili Grace)
 

Locatie

den Ichter
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • kassa 18
  • vvk 16

Reserveer