Nieuws

  • 19 februari 2019
carnaval meeuwen

Carnavalstoet Meeuwen

Op zondag 24 maart trekken de carnavalswagens weer door het centrum van Meeuwen. De stoet vertrekt om 14.11 uur. De straten waarlangs de stoet passeert zijn afgesloten voor alle verkeer. Je kan omrijden via de N76 (Omleidingsweg).
bib
  • 12 februari 2019

Ontdek de nieuwe bibwebsite

Je hebt het misschien al gezien. De website van de bibliotheek zit in een nieuw kleedje. Het is nu de ideale plek om via je smartphone, tablet of pc alles te weten te komen over de bib(collectie) en je eigen ontleningen.
  • 5 februari 2019

Marktbevraging sportzone Meeuwen

De  gemeente  Oudsbergen  overweegt  zijn  gronden  in  de  sportzone  Meeuwen  (geheel  of  gedeeltelijk)  te  verkopen  met  het  oog  op  een  nuttige  invulling  van  de  gronden  door  de ontwikkeling van nieuwe sport- en/of recreatieactiviteiten.  
  • 23 januari 2019

Nieuwe regels om te lenen in de bib

De bibliotheek van Oudsbergen krijgt een nieuw gebruikersreglement. Dat komt er door de fusie van de bibs van Meeuwen en Opglabbeek en door de overschakeling naar een nieuw centraal softwaresysteem om materiaal uit te lenen en te reserveren.
carnaval
  • 11 februari 2019

Carnavalstoet Opglabbeek: verkeersomleiding

Op zondag 3 maart trekken de carnavalswagens weer door het centrum van Opglabbeek. De stoet vertrekt om 14.11 uur aan de sportzone in de Kruisstraat. De straten waarlangs de stoet passeert zijn afgesloten voor alle verkeer. 
pagadder
  • 31 januari 2019

Activiteiten tijdens de Krokusvakantie

Onze eerste Oudsbergse brochure met vakantieactiviteiten voor kinderen en jongeren is er. Je vindt de digitale versie hieronder. Voor een aantal activiteiten kan je pas vanaf 16 februari inschrijven.
  • 11 januari 2019

Foute adressen in Kruispuntbank Ondernemingen

Staat het adres van je onderneming fout in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) of kan je je bedrijf niet inschrijven in Oudsbergen omdat het adres niet bestaat?
kat
  • 6 februari 2019

Korting voor sterilisatie en castratie katten

Zwerfkatten zijn een probleem in ons land. Ze zijn namelijk met teveel. Daarom geeft het gemeentebestuur kortingsbonnen aan haar inwoners voor de castratie en sterilisatie van huiskatten. Zo betaal je 15 euro minder voor een castratie en 25 euro minder voor een sterilisatie.
tournee minerale
  • 24 januari 2019

Doe mee met Tournée Minérale

Februari zonder alcohol. Ga jij de uitdaging aan? Registreer je voor team Oudsbergen via www.tourneeminerale.be.
  • 17 december 2018

Bijzonder comité voor de sociale dienst

Leden Goele Janssen Lotte Janssen Joris Evens Carine Neyens Petra Vandewinkel Katrien Croisiaux Evi Grieten Rik Thijs Zetelverdeling