Seizoensopening: Laïs

Koop Tickets
  • za1 oktober 2022om20:15

Eindelijk is het zover: Laïs is terug! Na een pauze van meer dan 8 jaar brengt Laïs een nieuwe plaat uit. Deze tournee luidt een nieuw hoofdstuk in voor Jorunn en Nathalie, die voortaan als duo verdergaan.

Met beide voeten op de grond hebben ze de succesformule van Laïs herontdekt en uitgediept. Zo staan ze niet alleen in de Vlaamse klei, maar ook in de wereld. De twee dames worden voor deze nieuwe plaat bijgestaan door hun partners: Bjorn Eriksson en Tomas de Smet. De twee bloedbroeders van het voormalige Zita Swoon stappen zo mee in een wereldvol Vlaamse magie, uitheemse ritmes en oriëntaalse klanken.

Jorunn en Nathalie beloven zichzelf te blijven, te blijven verrassen en vijanden te bekeren. Met zeer veel goesting zijn beide koppels erin gevlogen en hebben een prachtige plaat gemaakt. Die klinkt vertrouwd en verrassend tegelijk.

Sluit je ogen, geniet en dans.

Met: Nathalie Delcroix (zang), Jorunn Bauweraerts (zang),Bjorn Eriksson (gitaar), Tomas Desmet (bassist), Esther Lybeert (multi-instrumentaliste en backing), Tom Theuns (gitaar) en Roel Poriau (drums).

De huidige energiecrisis treft ook het gemeentebestuur. Daarom zetten we net als veel andere besturen en organisaties de verwarming in alle gemeentelijke gebouwen op 19°C. Het gaat onder meer om de kantoorruimtes van het personeel, de gemeenschapscentra, de buurthuizen, de vergaderzalen- en lokalen, het dienstencentrum Troempeelke, de buitenschoolse kinderopvang, de bibliotheken en de sporthallen.

Locatie

den Ichter
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • abo 22
  • kassa 26
  • vvk 24

Reserveer

Video