Inschrijven voor vakantieactiviteiten

Schrijf je in!  

De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op woensdag 24 april om 13 uur. Zorg dat je op voorhand al een account hebt aangemaakt, ook voor je kinderen. 

  • Surf naar http://www.webshop.oudsbergen.be/ - en log in door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
  • Klik op de knop ‘Activiteiten’ om een overzicht van alle activiteiten te zien. Je kan gericht zoeken door zoek- en filteropties toe te passen.
  • Open de gewenste activiteit en klik op de knop ‘Inschrijven’. Kies je deelnemers en rond de inschrijving af door de activiteit te betalen.

Belangrijk om te weten

  • De inschrijvingen worden pas opengesteld vanaf 13 uur. Het heeft dus geen zin om je vroeger proberen in te schrijven.
  • Om iedereen een gelijke kans te bieden worden e-mails die verstuurd zijn vóór 13 uur niet behandeld.
  • Zorg dat je reeds een account hebt aangemaakt voordat de inschrijvingen van start gaan (hieronder vind je meer info).

Een nieuw account aanmaken

Wanneer je voor de eerste keer onze webshop bezoekt dien je eerst een account aan te maken. Ga daarvoor naar http://www.webshop.oudsbergen.be/. Om een account aan te maken, klik je op de knop ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’.

Op het volgende scherm kan je de gegevens invullen waarmee je wilt inloggen. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord. Dit kan je e-mailadres zijn of een zelfgekozen naam. Klik dan op de knop ‘Volgende’.

Nu kom je op een scherm waar je je persoonlijke gegevens moet invullen. De items met een * zijn verplicht om in te vullen. Na het invullen klik je weer op de knop ‘Volgende’.

Het invoegen van een profielfoto is niet verplicht. Je vinkt ‘Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’ en ‘ik ga akkoord met de Privacy Policy’ aan en drukt op de knop ‘Inschrijven’.

Je hebt nu een mail ontvangen op het hierboven ingevulde e-mailadres. Open de mail en klik op ‘activeer mijn gebruikersaccount’. Geen mail ontvangen? Kijk dan even in de map ongewenste e-mails of spam.  

Je komt terug op het beginscherm (inlogscherm). Vul het gekozen wachtwoord in en druk op de knop ‘Inloggen’.

Omdat je je voor de eerste keer aanmeldt, wordt er gevraagd om gezinsleden toe te voegen. Indien je je kinderen wil inschrijven voor een activiteit, klik dan op ‘Ja, gezinsleden toevoegen’ en vul de gegevens in. Indien je kiest voor ‘Nee, ik doe dit later’, dan kunt u nog altijd via ‘mijn profiel > gezinsleden’ de andere gezinsleden toevoegen.

Contact