Gratis proefabonnement De Lijn voor leerlingen die naar het eerste secundair gaan

Gepubliceerd opvrijdag 26 jun 2020 om 09:13
Leerlingen die in september naar het eerste jaar secundair gaan, krijgen van De Lijn een gratis proefabonnement voor de maand september.

Om het proefabonnement aan te vragen, surf je naar www.delijn.be/probeeractie en registreer je voor 18 augustus. Dan ontvang je het probeerabonnement in augustus per post.

Wist je bovendien dat inwoners van Oudsbergen zich voordeliger kunnen verplaatsen dankzij het derdebetalerssysteem van De Lijn? Alle inwoners van Oudsbergen krijgen 10% korting op een Buzzy Pazz (tot en met 24 jaar), Omnipas (25 tot en met 64 jaar), VT-abonnement en VG-abonnement (tot en met 64 jaar). De korting staat niet vermeld op het abonnement, maar wordt automatisch van de kostprijs getrokken wanneer het abonnement aangekocht wordt.

Daarnaast kunnen alle inwoners een 10-rittenkaart aankopen voor 10 euro. Deze kaart is geldig binnen het grondgebied van Oudsbergen, Bocholt en Bree. Dit wil dus zeggen dat de reiziger 1 euro per rit betaalt op grondgebied van Oudsbergen, Bocholt en Bree.

Reizigers vanaf 12 jaar dragen verplicht een mondmasker aan de haltes en in de voertuigen van het openbaar vervoer. Je vindt alle info op www.delijn.be.