Dubbelconcert

Dixie Rose & Mad About Mountains

Koop tickets
  • za26 maart 2022om20:15

Dixie Rose is het nieuwe project van het Breese muzikale koppel Dag Luyten en Anniek Raedschelders. Na bijna 10 jaar opluisteren van uiteenlopende feestjes en evenementen met akoestische covers geven ze zichzelf volledig bloot met eigen werk. Gebroken harten, inspirerende ontmoetingen, vreugde en tegenslagen,… elk nummer vertelt een persoonlijk verhaal met invloeden uit country, americana en blues. Dixie Rose brengt nummers uit hun debuut EP “Life in a small town” (2019) en verrast je met nieuw, onuitgebracht werk.

Anniek Raedschelders (zang), Dag Luyten (gitaar), Kevin Bloemen (gitaar, backing vocal), Rico Hagemeijer Contrabas, backing vocal), Nico Camps (Drum, backing vocal)

Mad About Mountains

Om afscheid te kunnen nemen van zijn ouderlijk huis richtte Piet De Pessemier een tijdelijke studio in op de zolder van zijn ouderlijk huis. De vertrouwde americana maakte soms plaats voor nieuwe ideeën, vaak aangegeven door nieuw bandlid Bert Hornix. Mad About Mountains blijft zichzelf trouw maar tast hier en daar nieuwe horizonten af en heeft er veel plezier in. Het vierde album werd eens niet in vijf dagen ingeblikt en de groep maakte tijd om te experimenteren qua geluid maar ook qua songs. De troeven blijven, al steken ze soms in een nieuw kleedje.

Piet de Pessemier (zang, gitaar), Bert Hornix (drums), Davy Jansen (gitaar), Myrthe Luyten (zang, bas)

Locatie

Commanderij
Kasteelstraat 2 , 3670 Oudsbergen

Prijs

  • kassa 12
  • vvk 10

Reserveer

Video