Dienstencentrum en dorpsrestaurant heropenen vanaf 5 oktober

Gepubliceerd opwoensdag 29 sep 2021 om 12:30
Vanaf 5 oktober kan je opnieuw in het dienstencentrum Troempeelke terecht voor een vast aanbod van vormingsactiviteiten, line dance, kaartnamiddagen en het dorpsrestaurant. Vanaf 25 november openen ook de dorpsrestaurants in Meeuwen en Gruitrode opnieuw.

Dienstencentrum

Het dienstencentrum is iedere week open op:

  • dinsdag, van 10 tot 16 uur,
  • woensdag, van 13 tot 16 uur,
  • donderdag 10 tot 16 uur.

Je kan er deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder:

  • Vormingsactiviteiten: één keer per maand. In iedere activiteit staat een thema centraal (bijvoorbeeld eenzaamheid, valpreventie, omgaan met rouw…).
  • Line dance: elke donderdagnamiddag van 13.30 van 16 uur
  • Kaartnamiddag: elke woensdagnamiddag van 13.30 tot 16 uur

Een overzicht van alle activiteiten vind je op www.oudsbergen.be/dienstencentrum en in de activiteitenkalender van de infokrant.

Dorpsrestaurant

Vanaf 5 oktober kan je elke dinsdag om 12 uur in het Troempeelke genieten van een heerlijke, warme maaltijd, bestaande uit soep, een hoofdgerecht en een nagerecht. Een maaltijd kost 7,50 euro. 

Vanaf 25 november openen ook de dorpsrestaurants in 't Heem (Meeuwen) en het Cultuurpunt (Gruitrode). Daar kan je maandelijks op een van beide locaties terecht voor een maaltijd.

Meer info en inschrijven

Meer info

Alle info, openingsuren en activiteiten vind je terug op www.oudsbergen.be/dienstencentrum en in de activiteitenkalender van de infokranten.

Inschrijven kan via info@oudsbergen.be of 089 810 100.