Denk mee over de Commanderij op 21, 22 of 24 september

Gepubliceerd opmaandag 14 sep 2020 om 11:36
Op dinsdagavond 8 september vond de infosessie over het renovatietraject van de Commanderij van Gruitrode plaats. Het startschot voor het participatietraject is gegeven! Kom jij de komende weken ook naar de denksessies?

Dat Oudsbergen heel wat geëngageerde burgers telt, toonde de talrijke opkomst tijdens de online infosessie op dinsdagavond 8 september aan. Meer dan 200 Oudsbergenaren luisterden intussen via YouTube naar de toelichting van de ambitieuze renovatieplannen.

Kon je er die avond niet bijzijn, maar ben je toch benieuwd naar de beelden en uitleg? De video kan je steeds herbekijken via het YouTubekanaal van de gemeente.

Doe je mee?

Kriebelt het nu om samen met ons na te denken over de toekomst van de Commanderij? Deel je vragen, bezorgheden en ideeën met ons tijdens de volgende sessies in het participatietraject:

  • Denksessie: 21, 22 of 24 september om 19.30 uur. Tijdens die sessies nemen we de tijd om in kleine groepen naar jouw ideeën en opmerkingen en die van je medeburgers te luisteren.
  • Terugkoppelingssessie: 6 oktober om 19.30 uur. Tijdens de terugkoppelingssessie vatten we de vragen en ideeën uit de denksessie samen en lichten we toe hoe ze eventueel verder in de plannen geïntegreerd zullen worden.

Laat jij de stem van anderen horen?

Kan iemand in je omgeving niet deelnemen door de digitale drempels van het web? Dan rekenen we graag op jullie solidariteit. Breng de vragen en ideeën van je buur, familielid… mee naar de denksessies, zodat ze ons bereiken. Je kan ze ook insturen op het participatieplatform www.oudsburgers.be/commanderij-gruitrode

Meer info?

Meer info over de commanderijsite en het renovatietraject vind je steeds terug

Inspireer jij ons de komende weken? Want samen doen we de Commanderij herleven!