De Limburgse Fjordenhouders

Een familiale recreatieve ruiterclub die op zondag wekelijkse lessen organiseert, uitsluitend met Fjordenpaarden. Enkele keren per jaar worden er ook georganiseerde ruiter- en/of koetsentochten gepland.

Een familiale recreatieve ruiterclub die op zondag wekelijkse lessen organiseert, uitsluitend met Fjordenpaarden. De lessen gaan door van 9u45 tot 10u45 voor de gevorderde ruiters. Vanaf 11u tot 12u vindt de les plaats voor de beginnende ruiters en/of paarden. Terwijl de ruiters aan het trainen zijn, wordt er voor de begeleiders vlaai en koffie of iets fris voorzien, aan democratische prijzen. Zij kunnen ondertussen gezellig bijbabbelen in de kantine. 

Het dressuur rijden staat eerder centraal, zowel individueel als in groepsverband, maar af en toe wagen we ons ook aan een sprong of parcours. Behendigheid en schriktraining komt ook zeker aan bod, naast het voetballen met de paarden. 

Meerdere malen per jaar worden er ook ruiter- en/of koetsentochten georganiseerd door leden van de club. Deze ritten zijn vaak van 10u tot 15u30, waarbij een lunchstop wordt voorzien en soep bij aankomst op de startplaats.

De club bestaat voornamelijk uit personen die zelf een Fjordenpaard in hun bezit hebben, maar soms zijn er ook mensen op zoek naar een ruiter en/of verzorger voor hun Fjord. Als je interesse hebt, kom dan zeker eens een kijkje nemen!

Sociale media:

Adres

Steenweg 33 bus 3 , 3540 Herk-de-stad
Tel.
0474257418
verbeeck.leen@hotmail.com

Secretaris

Leen Verbeeck

Steenweg 33 3 , 3540 Herk-de-stad
GSM
0474257418
verbeeck.leen@hotmail.com

Voorzitter

Laura Nullens

Neerstraat 9 , 3960 BREE
GSM
0470 68 53 92
lauranullens@hotmail.com