Dansstudio Crescendo

Dansstudio Crescendo staat voor kwaliteit, plezier en passie voor dans en beweging, en dit reeds 16 jaar lang, o.l.v. Elfi Van Bergen. Binnen Oudsbergen bieden we lessen peuter- en kleuterballet aan, vanaf het 1e leerjaar werken we samen met KANL.
 
Dansstudio Crescendo speelt in op de noden van de danswereld van vandaag: een leuk, uitdagend en gevarieerd lesaanbod voor onze amateurdansers, maar ook gerichte doorstroommogelijkheden naar het professionele danscircuit door te werken met gediplomeerde dansdocenten, samenwerkingen met gastdocenten uit het professionele werkveld en talrijke workshops aan te bieden. Daarnaast begeleiden we onze extra gemotiveerde en getalenteerde dansers om het uiterste uit zichzelf te halen door te werken met wedstrijdgroepen (na auditie) en solobegeleiding te geven. We hebben dan ondertussen ook een ruime doorstroom van leerlingen naar onder meer de Koninklijke Balletschool Antwerpen, De! Kunsthumaniora Antwerpen, Fontys dansacademie Tilburg en Studio 100.
 
Onze leerlingen kunnen jaarlijks deelnemen aan dansvoorstellingen, wedstrijden, toonmomenten en balletexamens(Royal Academy of Dance) en worden zo gestimuleerd in hun dansontwikkeling. Onze wedstrijdteams staan gedurende het schooljaar verschillende keren op het podium tijdens wedstrijden en (gast)optredens.Naast onze eigen producties worden we ook regelmatig gevraagd om deel uit te maken van grote producties zoals voor 2020-2021 ‘Madama Butterfly’ (Zomeropera Alden Biesen) en de musical ‘Joseph’ (Samaritan Musical Productions). 
 
Dansstudio Crescendo heeft vestigingen in Bree, Oudsbergen, Peer en Maasmechelen. 

Sociale media:

Adres

't Hasseltkiezel 19 , 3960 Bree
Tel.
0472240439
info@dansstudiocrescendo.be
Website
www.dansstudiocrescendo.be

Voorzitter

Elfi Van Bergen

Bocholterweg 78 , 3990 PEER
GSM
0472 24 04 39
info@dansstudiocrescendo.be

Secretaris

Ine Jansen

Nieuwstraat 15 , 3990 Peer
GSM
0478543093
inejansen@outlook.be