Baat jij binnenkort de cafetaria van de sporthal in Opglabbeek uit?

Gepubliceerd opwoensdag 29 jun 2022 om 10:38
Heb jij altijd al een horecazaak willen uitbaten? Of speel je al een tijdje met het idee, maar heb je er nog nooit werk van gemaakt? Dit is jouw kans! Voor het café aan de sporthal in Opglabbeek zoeken we een nieuwe uitbater.

De uitbating verloopt via een concessieovereenkomst met het gemeentebestuur. Hierbij ontvang je als particulier het huurrecht op de cafetaria en kan je tegen een maandelijkse concessievergoeding de cafetaria uitbaten. Alle geïnteresseerde ondernemers kunnen zich vanaf nu kandidaat stellen door een dossier in te dienen bij de gemeente. Het dossier stel je op aan de hand van de bevragingsleidraad, die je onderaan op deze pagina kan downloaden.

Ondernemers kunnen zich nog kandidaat stellen tot 1 augustus om 11 uur. In de loop van augustus gebeurt de jurering en toewijzing van de concessie. De opening is voorzien voor september.

Download hieronder het infodossier en kom meer te weten over de cafetaria en het verloop van de procedure. Wil je je kandidaat stellen? Baseer je dan op de bevragingsleidraad die je hieronder kan downloaden.