SOM (Service op Maat)

Doel

De vennootschap heeft een tweeledig doel met sociaal oogmerk.

Enerzijds reële kansen geven aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroepen behoren uit de ruime regio rond Meeuwen-Gruitrode op duurzame tewerkstelling.

Anderzijds het uitbouwen, in het kader van de dienstenwerkgelegenhed, van een uitgebreide en betaalbare dienstverlening die beantwoordt aan individuele of collectieve behoeften van particulieren, rechtspersonen of ondernemingen uit de ruime regio rond Meeuwen-Gruitrode en waarop er geen of onvoldoend antwoord geboden wordt vanuit bestaande initiatieven uit de private en publieke sector.

De activiteiten die zullen verricht worden zijnde onder andere

  • hulp aan huis onder de vorm van huishoudelijke en onderhoudstaken bij privé--personen, rechtspersonen en ondernemingen
  • alle activiteiten in het kader van de dienstencheques

Deze opsomming is niet beperkend.

De realisatie van beide doelstellingen vormen het sociaal oogmerk van de vennootschap.

De winst die voortvloeit uit de activiteiten van het diensten bedrijf zal als middel beschouwd worden om het vooropgestelde sociaal doel te realiseren, deze zal dus niet worden uitgekeerd aan de vennoten.

De vennoten streven geen vermogensvoordeel na.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel. 

Afgevaardigden

algemene vergaderingPeter Schreurs
 Kurt Plessers
 Ingrid Thans
 Rob Ulenaers
 Justin Poel
 Maria Drijkoningen
  
raad van bestuurPeter Schreurs
 Kurt Plessers
 Ingrid Thans
 Rob Ulenaers
 Justin Poel
 Maria Drijkoningen

Downloads